arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Online!

File:PDF file icon.svg - Wikimedia Commons Let’s get digital! aanvullende instructies 

What’s in for me? – Functionaliteiten van het NVKG-NVN themamiddag platform

Platform
Op het platform vindt u een overzicht van alle programmaonderdelen. Rechts in beeld is een algemene chat; deze wordt gelezen door de dagvoorzitters. U kunt in de chat algemene opmerkingen/vragen plaatsen. De organisatie kijkt ook mee; dus ervaart u problemen gedurende uw deelname; plaats ze dan op de algemene chat; dan kan er snel geschakeld worden of chat direct via de helpdesk. U kunt in en uit het platform zonder dat dit gevolgen heeft voor uw aanwezigheidsregistratie. Let wel: er wordt precies geregistreerd hoe lang u actief ingelogd bent.

Plenaire presentaties
De plenaire sprekers en programmaonderdelen zijn toegankelijk voor iedereen. U gaat naar de plenaire zaal via de button ‘programma’ op het platform. Tijdens de presentaties kunnen er via de chat vragen gesteld worden; na de presentaties zullen de dagvoorzitters de binnengekomen vragen selecteren en voorleggen aan de sprekers. 

Workshops
Tijdens de workshoprondes kunt u een workshop naar keuze volgen. U gaat naar de desbetreffende ‘virtuele zaal’ via de button ‘programma’ op het platform en betreedt de zaal. Tijdens de presentaties kunnen er via de chat vragen gesteld worden; sprekers zullen hier direct op in gaan of aan het einde van de sessie de vragen beantwoorden. Tijdens het workshoprondes is het mogelijk om van sessie te wisselen; hier merken de sprekers niets van. 

Netwerken
Tijdens het gehele congres is het mogelijk om op elk moment te netwerken.
Dit kan op twee manieren:
– U gaat naar de Netwerk Caroussel: hier wordt u ad random gekoppeld aan een andere deelnemer die ook in de Caroussel zit. U kunt 3 minuten met elkaar in gesprek. Daarna wordt u gekoppeld aan een andere deelnemer.

– U gaat naar ‘Deelnemers’. Hier kunt u op naam zoeken in de lijst actieve deelnemers. Heeft u de persoon gevonden die u wilt spreken; dan kunt u hij/zij een berichtje sturen; chatten en een video gesprek op starten waarbij u 1 op 1 een gesprek hebt. Evt. kunt u meerdere deelnemers aan dit gesprek (met beeld) toevoegen.